Growatt napelem rendszer50 kW napelem rendszer ár

SKU: N/A

11 288 522 Ft11 877 294 Ft

50kw napelem rendszer 3 fázisra, több napelem panelből is tervezhető. A háztartás méretű kiserőmű legnagyobb tagja. Ha 50 kW teljesítmény a cél, remek választás ez a rendszer. Akár tetőre, akár földre telepítve. Ez a rendszerméret 160 000 Ft / hó villanyszámla esetén lehet remek választás. Későbbiek során, a panelek hatásfokának csökkenésekor, plusz panelekkel bővíthető. Így újra ugyanakkora teljesítményt kapunk, mint a vásárlást követő első 10-12 évben.

Az alábbi lehetőségeket kombinálva láthatja, miként befolyásolja az inverter és napelemek típusának változtatása a rendszer árát.

Kérdés esetén keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állunk rendelkezésére!

Figyelem! Az alábbi ár, a telepítendő ferde tetős ingatlan tetőszerkezetére szerelt rendszer ára! Lapos tetőre, földi telepítésre más ár vonatkozik.

Törlés

Leírás

50 kW napelem rendszer ár Canadian napelemmel bruttó 12 500 000 forint, szereléssel, kiszállítással, engedélyeztetéssel. Minimum 10 év inverter garanciával (kivétel: Fronius).

Napelem panelek készlettől függően MAYSUN SOLAR vagy Canadian Solar lehetnek. Mindkét napelem panel kiváló minőségben gyártott napelem.

Az EU-s irányelvek és szabályozások megengedik, hogy napelem panelek teljesítménye maximum +/- 5% mértékben eltérjen a “ráírt” teljesítmény értéktől. Az általunk forgalmazott napelem panelek (MAYSUN SOLAR vagy CANADIAN SOLAR) mínuszban nem, csak pluszban térhetnek el 5%-al! Emiatt biztosak lehetünk abban, hogy egy általunk 50 kWp méretűnek mondott rendszer, minimum 50 kWp és maximum 10.5 kWp teljesítményű.

Inverterek közül Growatt, SolarEdge, Fronius, Huawei gyártók termékeit ajánljuk.

A Growatt és Huawei invertereket kivétel nélkül 10 év garanciával adjuk!

A 50 kW napelem rendszer ár nagy mértékben függ a választott napelem teljesítményétől és invertertől. A napelem rendszer két fő összetevőből áll. Napelemből és inverterből. Napelem panelek 12 év garanciával és 25-30 év teljesítménygaranciával rendelkeznek. Inverterek közül a Fronius 5 év, Huawei 10 év, Growatt 10 év, SolarEdge 12 év teljeskörű garanciával rendelkezik. Ezek gyártói garanciák. Minden általunk forgalmazott terméknek van magyaroszági képviselete is. A garanciális ügyintézés történhet rajtunk keresztül is (legkényelmesebb megoldás). Amennyiben úgy gondolja, közvetlenül szeretné intézni a garanciális ügyeket a képviseleten, azt is megteheti.

50 kW napelem rendszer ár

Napelemeket típusuk szerint, két típusba sorolhatjuk. Megkülönböztetünk poli- vagy monokristályos szerkezetű napelemeket. A polikristályos napelem panel a szórt fényt hasznosítja jobban. A monokristályos pedig a tűző napsütést. A poli panelek hatásfoka viszont alapesetben 12%, míg a mono panelnek 19%. Az éves termelés ~80%-át nyáron, a tűző napsütésben termeljük be. Tehát, bár a szórt fény egy évet tekintve több, mint a tűző napsütés, mégis az előbb említett okok miatt, az éves termelésben nem lesz különbség típus szerint!

A 50 kW napelem rendszer ár nem biztos, hogy változik attól függően, milyen típusú napelemmel szereljük. Bár a monokristályos napelem panel többe kerül, mint a poli, a teljesítményük viszont nagyobb. Mivel a teljesítményük nagyobb, kevesebb napelem szükséges ahhoz, hogy ugyanazt a rendszer teljesítményt elérjük. Szintén kevesebb napelem tartószerkezet kell. Összességében, az is elképzelhető, hogy egy nagyobb teljesítményű napelem rendszer ára kedvezőbb, ha azt a drágább napelem panellel szereljük.

Hasznos linkek:

AE Solar

Maysun Solar

Tartószerkezet

Growatt

50 kW napelem rendszer ár

KÉRDÉS ESETÉNertekesites@rapidsolar.hu

ÉRTÉKESÍTÉS
H-P 8.00 - 17.00

Hétvégén ZÁRVA
CÍMÜNK
1027. Budapest, II. ker.

Bem József utca 9. fszt.
ÉRTÉKESÍTÉS, ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
+36 30 123 9474
LEVELEZÉS
ertekesites@rapidsolar.hu