Growatt napelem rendszer4 kW napelem rendszer ár, 3 fázishoz

SKU: N/A

Bruttó: 1 750 000 Ft (áfával növelt)

A 4 kw napelem rendszer ára tartalmazza a komplett napelemes rendszert, helyszíni felmérést (szükség estén), telepítés munkadíját, áramszolgáltatói ügyintézést, érintésvédelmi jegyzőkönyvet, kiszállítás költségét és az adókat!

50%-os állami támogatással is vásárolhatja! Éves leolvasással és szaldós elszámolással. (Felújítási támogatás kompatibilis cég vagyunk.)

Kérdés esetén keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állunk rendelkezésére!

Figyelem! Az alábbi ár, a telepítendő ferde tetős ingatlan tetőszerkezetére szerelt rendszer ára! Lapos tetőre, földi telepítésre más ár vonatkozik.

Törlés

Leírás

Napelem rendszer kalkulátor

Személyre szabott és ingyenes ajánlatunkért, töltse ki kalkulátorunkat!

Adja meg havi villanyszámlája összegét vagy éves fogyasztásának mértékét
Kérjük, adjon meg még néhány adatot
Telepítési ingatlan
Egyéb közlendő az árajánlatkéréssel kapcsolatban
Ha elkészült, kattintson az AJÁNLATKÉRÉS ELKÜLDÉSE gombra!

 

4 kw napelem rendszer ár Német napelemmel bruttó 1 750 000 forint, szereléssel, kiszállítással, engedélyeztetéssel. Minimum 10 év inverter garanciával (kivétel: Fronius).

Napelem panelek készlettől függően CANADIAN SOLAR vagy MAYSUN SOLAR lehetnek. Mindkét napelem panel kiváló minőségű napelem panel.

Az EU-s irányelvek és szabályozások megengedik, hogy napelem panelek teljesítménye maximum +/- 5% mértékben eltérjen a “ráírt” teljesítmény értéktől. Az általunk forgalmazott napelem panelek (CANADIAN SOLAR vagy MAYSUN SOLAR) mínuszban nem, csak pluszban térhetnek el 5%-al! Emiatt biztosak lehetünk abban, hogy egy általunk 4 kWp méretűnek mondott rendszer, minimum 4 kWp és maximum 4.15 kWp teljesítményű.

Inverterek közül Growatt, SolarEdge, Fronius, Huawei gyártók termékeit ajánljuk.

A Growatt invertereket kivétel nélkül 10 év garanciával adjuk!

A 4 kw napelem rendszer ár nagy mértékben függ a választott napelem teljesítményétől és invertertől. A napelem rendszer két fő összetevőből áll. Napelemből és inverterből. Napelem panelek 12 év garanciával és 25-30 év teljesítménygaranciával rendelkeznek. Inverterek közül a Fronius 5 év, Huawei 10 év, Growatt 10 év, SolarEdge 12 év teljeskörű garanciával rendelkezik. Ezek gyártói garanciák. Minden általunk forgalmazott terméknek van magyaroszági képviselete is. A garanciális ügyintézés történhet rajtunk keresztül is (legkényelmesebb megoldás). Amennyiben úgy gondolja, közvetlenül szeretné intézni a garanciális ügyeket a képviseleten, azt is megteheti.

4 kw napelem rendszer ár

Napelemeket típusuk szerint, két típusba sorolhatjuk. Megkülönböztetünk poli- vagy monokristályos szerkezetű napelemeket. A polikristályos napelem panel a szórt fényt hasznosítja jobban. A monokristályos pedig a tűző napsütést. A poli panelek hatásfoka viszont alapesetben 12%, míg a mono panelnek 19%. Az éves termelés ~80%-át nyáron, a tűző napsütésben termeljük be. Tehát, bár a szórt fény egy évet tekintve több, mint a tűző napsütés, mégis az előbb említett okok miatt, az éves termelésben nem lesz különbség típus szerint!

A 4 kw napelem rendszer ár nem biztos, hogy változik attól függően, milyen típusú napelemmel szereljük. Bár a monokristályos napelem panel többe kerül, mint a poli, a teljesítményük viszont nagyobb. Mivel a teljesítményük nagyobb, kevesebb napelem szükséges ahhoz, hogy ugyanazt a rendszer teljesítményt elérjük. Szintén kevesebb napelem tartószerkezet kell. Összességében, az is elképzelhető, hogy egy nagyobb teljesítményű napelem rendszer ára kedvezőbb, ha azt a drágább napelem panellel szereljük.

 

4 kw napelem rendszer ár

KÉRDÉS ESETÉNertekesites@rapidsolar.hu

ÉRTÉKESÍTÉS
H-P 8.00 - 17.00
Hétvégén ZÁRVA
CÍMÜNK
1027. Budapest, II. ker.
Bem József utca 9. fszt.
ÉRTÉKESÍTÉS, ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
+36 30 123 9474
LEVELEZÉS
ertekesites@rapidsolar.hu