Growatt napelem rendszer18 kW napelem rendszer ár

SKU: N/A

4 603 750 Ft4 712 589 Ft

18kw napelem rendszer 3 fázisra, több napelem panelből is tervezhető. Ez a rendszerméret 57 000 Ft / hó villanyszámla esetén lehet remek választás. Későbbiek során, a panelek hatásfokának csökkenésekor, plusz panelekkel bővíthető, így újra ugyanakkora teljesítményt kapunk, mint a vásárlást követő első 10-12 évben.

Az alábbi lehetőségeket kombinálva láthatja, miként befolyásolja az inverter és napelemek típusának változtatása a rendszer árát.

Kérdés esetén keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állunk rendelkezésére!

Figyelem! Az alábbi ár, a telepítendő ferde tetős ingatlan tetőszerkezetére szerelt rendszer ára! Lapos tetőre, földi telepítésre más ár vonatkozik.

Törlés

Leírás

18 kW napelem rendszer ár Német napelemmel bruttó 4 700 000 forint, szereléssel, kiszállítással, engedélyeztetéssel. Minimum 10 év inverter garanciával (kivétel: Fronius).

Napelem panelek készlettől függően MAYSUN SOLAR vagy Canadian Solar lehetnek. Mindkét napelem panel kiváló minőségben gyártott napelem.

Az EU-s irányelvek és szabályozások megengedik, hogy napelem panelek teljesítménye maximum +/- 5% mértékben eltérjen a “ráírt” teljesítmény értéktől. Az általunk forgalmazott napelem panelek (MAYSUN SOLAR vagy CANADIAN SOLAR) mínuszban nem, csak pluszban térhetnek el 5%-al! Emiatt biztosak lehetünk abban, hogy egy általunk 18 kWp méretűnek mondott rendszer, minimum 18 kWp és maximum 10.5 kWp teljesítményű.

Inverterek közül Growatt, SolarEdge, Fronius, Huawei gyártók termékeit ajánljuk.

A Growatt és Huawei invertereket kivétel nélkül 10 év garanciával adjuk!

A 18 kW napelem rendszer ár nagy mértékben függ a választott napelem teljesítményétől és invertertől. A napelem rendszer két fő összetevőből áll. Napelemből és inverterből. Napelem panelek 12 év garanciával és 25-30 év teljesítménygaranciával rendelkeznek. Inverterek közül a Fronius 5 év, Huawei 10 év, Growatt 10 év, SolarEdge 12 év teljeskörű garanciával rendelkezik. Ezek gyártói garanciák. Minden általunk forgalmazott terméknek van magyaroszági képviselete is. A garanciális ügyintézés történhet rajtunk keresztül is (legkényelmesebb megoldás). Amennyiben úgy gondolja, közvetlenül szeretné intézni a garanciális ügyeket a képviseleten, azt is megteheti.

18 kW napelem rendszer ár

Napelemeket típusuk szerint, két típusba sorolhatjuk. Megkülönböztetünk poli- vagy monokristályos szerkezetű napelemeket. A polikristályos napelem panel a szórt fényt hasznosítja jobban. A monokristályos pedig a tűző napsütést. A poli panelek hatásfoka viszont alapesetben 12%, míg a mono panelnek 19%. Az éves termelés ~80%-át nyáron, a tűző napsütésben termeljük be. Tehát, bár a szórt fény egy évet tekintve több, mint a tűző napsütés, mégis az előbb említett okok miatt, az éves termelésben nem lesz különbség típus szerint!

A 18 kW napelem rendszer ár nem biztos, hogy változik attól függően, milyen típusú napelemmel szereljük. Bár a monokristályos napelem panel többe kerül, mint a poli, a teljesítményük viszont nagyobb. Mivel a teljesítményük nagyobb, kevesebb napelem szükséges ahhoz, hogy ugyanazt a rendszer teljesítményt elérjük. Szintén kevesebb napelem tartószerkezet kell. Összességében, az is elképzelhető, hogy egy nagyobb teljesítményű napelem rendszer ára kedvezőbb, ha azt a drágább napelem panellel szereljük.

Hasznos linkek:

AE Solar

Maysun Solar

Tartószerkezet

Growatt

18 kW napelem rendszer ár

KÉRDÉS ESETÉNertekesites@rapidsolar.hu

ÉRTÉKESÍTÉS
H-P 8.00 - 17.00

Hétvégén ZÁRVA
CÍMÜNK
1027. Budapest, II. ker.

Bem József utca 9. fszt.
ÉRTÉKESÍTÉS, ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
+36 30 123 9474
LEVELEZÉS
ertekesites@rapidsolar.hu